Welkom bij Wushu-vereniging Bao Trieu / Blijd

rond-trieu

Kung Fu/Wushu, Semi-Contact, Sanda, Zelfverdediging, Boksen
Wushu-vereniging Bao Trieu / Blijd traint naast de traditionele Kung Fu-stijl Hung Gar ook moderne Wushu. Wat betreft het wedstrijdvechten kan je bij Bao Trieu zowel semi-contact (all-style) sparring als het Chinese full-contact Sanda / Sanshou beoefenen. Ook kan je je bekwamen in zelfverdediging, boksen, thaiboksen of taiji. Hier vind je ons lesrooster.
Ben je geinteresseerd in trainen bij Bao Trieu / Blijd? Kom dan langs om te kijken of voor een gratis proefles!
 
rond-leeuw

Leeuwendans, Drakendans, Demo's en Cursussen 
Het demoteam van Bao Trieu / Blijd is internationaal bekend om zijn spectaculaire shows en optredens, waaronder traditionele Chinese Leeuwendansen en Drakendansen. Bao Trieu geeft ook regelmatig speciale workshops en cursussen, bijv. voor het onderwijs, bedrijfsleven of mensen met een (fysieke) beperking. 
 

Multicultureel 
Bao Trieu / Blijd kent een sterke culturele- en sociaal-maatschappelijke betrokkenheid. Het is een multiculturele vereniging waar zo’n 20 verschillende nationaliteiten uit alle sociale lagen in een ongedwongen en ontspannen sfeer met elkaar trainen. 
rond earl


Earl Blijd, hoofdtrainer en coordinator 
Bao Trieu / Blijd is in 1979 opgericht door sifu Trieu Trung La en staat sinds 1984 onder leiding van Earl Blijd, ook wel bekend als 'de Panter van Curacao'. Earl is een zeer ervaren trainer, die ieder persoonlijk op zijn eigen niveau weet te motiveren.


Sportcentrum Bao Trieu
Bao Trieu beschikt over een prachtige eigen trainingslokatie: Sportcentrum Bao Trieu, gelegen aan de rand van de Groningse wijk Paddepoel, aan het Reitdiep.
Nieuwsgierig geworden? Je kunt nu alvast virtueel rondkijken of kom eens langs, bijvoorbeeld voor een gratis proefles!

Spreuk BTB