Nieuw op de site / BTN 90 is uit

Begin juli 2019 verscheen Bao Trieu Nieuws 90, met een aantal prachtige artikelen die zeker een plekje op onze website verdienen. Hieronder vind je ze, naast een paar andere recente toevoegingen:

• Earl Blijd - King of Kung Fu  Interview in Fighting Network Magazine

• Frank is nu bijna een jaar lid van Bao Trieu. Lees hier meer zijn overgang van Japanse naar Chinese gevechtskunst, en wat hem aanspreekt bij Bao Trieu.

• Yen Van La is de dochter van Bao Trieu's oprichter sifu Trieu Trung La In het kader van 40 jaar Bao Trieu deelt haar herinneringen aan de begintijd van Bao Trieu.

Werner Westerhoff vond in zijn oude plakboeken een aantal krantenknipsels en foto's uit 1989/1990/1994 over de Internationale Nordsee-Cup in Wilhemshaven, Duitsland.  Bao Trieu en Earl Blijd deden natuurlijk mee aan dit grote, internationale vechtkunstevenement.

Het Dagblad van het Noorden (28 maart 2019) schrijft over het veertigjarig bestaan van Bao Trieu onder de noemer "inkijkje in rijkdom kung fu".  Mooie quote: "Hier kun je elke dag een betere versie van jezelf worden".

Hoe kan je op een goede, verantwoorde manier je lenigheid verbeteren? Dat lees je hier.

Over de Chinees Nieuwjaarviering 2019 zijn 2 mooie verslagen geschreven: verslag van Corry en verslag van Jelle

Het BTB demoteam voerde drakendansen uit bij de International Guo Shu Cup en bij het CBRE Bedrijfsfeest, beiden in Amsterdam

Van de workshops van Jade Xu en David Torok op 30/31 maart 2019 bij Bao Trieu, kan je de workshops terugzien op video of het verslag van de workshops lezen.

Earl en Frank verzorgden de opening van de 'Empowerment Training' voor eindexamenkandidaten van de Mytylschool in Haren

BTB'ers deden mee aan de Wushu Games 2019 in Hoorn en behaalden mooie resultaten. Lees hier het verslag.

BTB'ers reisden weer heel wat af, en schreven er prachtige verslagen over: Ronja was in Maleisië, Rogier ging naar China, Douwe trainde in Thailand

Spreuk BTB