Workshops & Cursussen

Bao Trieu / Blijd geeft regelmatig workshops, cursussen, clinics, ... voor bijvoorbeeld scholen en instellingen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Workshop Jade Xu

Op 10 september 2017 gaf wereldkampioene Jade Xu een workshop bij Minh Zone in Hoorn. Een aantal Bao Trieu'ers waren erbij. Voodr Tahnee De Silva De Freitas verliep de dag helaas niet zo fortuinlijk, maar ze schreef wel een mooi verslag van de dag.
Lees verslag...

Projectweek GBS de Triangel

Op veel scholen worden projecten over andere landen gehouden. Is China het onderwerp, dan komen scholen regelmatig bij Bao Trieu uit. Zo ook basisschool De Triangel, waar het lenen van een aantal Chinese spullen in het voorjaar van 2014 uitmondde in een klasseles Kung Fu en een workshop leeuwendans.
Lees meer ...

Kung Fu voor revaliderende kinderen

Op 25 september 2002 vond een vecht 'clinic' plaats voor kinderen die revalideren in Beatrixoord. Sportstimuleringsmedewerker Erik Helmantel doet hiervan verslag.
Lees meer ...

Seminar Chemnitz

In juni 2000 verzorgde Bao Trieu een seminar in Chemnitz (Duitsland). Julia Bleeker besluit op het laatste nippertje om mee te gaan en doet verslag.
Lees meer ...

Seminar Ahlen

In december 1999 gaf Bao Trieu het wushu-onderdeel van een uitgebreid vechtkunstseminar in Ahlen (Duitsland). Jan Berend Neuteboom doet verslag over de reis en de lessen die hij volgt. Chris Bergsma vertelt hoe hij hierbij onder de indruk raakt van G√ľnther, die ondanks zijn handicap zoveel uit Wushu weet te halen.
Lees verslag van Jan Berend | verslag van Chris

Spreuk BTB