Hoogtepunten

Bao Trieu / Blijd verzorgt al jarenlang op hoog niveau demonstraties, workshops en cursussen in zeer uiteenlopende situaties. Hieronder vind u een aantal hoogtepunten uit onze geschiedenis.

Openingsmanifestatie Go China!

Tijdens de openingsmanifestatie van de tentoonstelling Go China! in het Groninger Museum op 26 april 2008 heeft Bao Trieu / Blijd een uitgebreide demo verzorgd: leeuwendansen en kungfu-demonstraties op de brug bij het museum, vlaggenkinderen en babydraak tijdens de tocht van de genodigden en VIPs van het museum naar de Grote Markt, en een uitgebreide drakendans op het podium op de Grote Markt, waar minister Plasterk de tentoonstelling formeel opende en ook een nieuwe oranje Leeuw van Bao Trieu inwijdde.
Video over de tentoonstelling  |  Persbericht Groninger Museum  |  Lees meer ...

Dino's en Draken

Op 26 april 2007 opende in het Natuurmuseum in Groningen de tentoonstelling Dino's en Draken. Bij deze opening voerde het demoteam van Bao Trieu een prachtige drakendans uit. Lin Que vertelt; van de drakendans is een uitgebreide video gemaakt.
Lees verslag | Bekijk video 

Koninginnedag 2004

Koningin Beatrix wijdt leeuw inIn 2004 vierde de koninklijke familie Koninginnedag in Groningen. Bao Trieu / Blijd deed aan deze viering mee met een uitgebreide demo op de Vismarkt. Koningin Beatrix wijdde daarbij een leeuw in, en ontving voor haar pasgeboren kleinkind Amalia een kado van onze vereniging.
Lees meer ...

Spreuk BTB