Workshops

Bao Trieu / Blijd geeft geregeld workshops of gastlessen bij bijvoorbeeld scholen of evenementen, voor kleinere of grote groepen, van jong tot oud. Mogelijke onderwerpen variëren van een basisles Kung Fu tot zelfverdedigingstechnieken of een kennismaking met leeuwendans of drakendans en nog veel meer. De workshop kan plaatsvinden op uw eigen lokatie of bij Bao Trieu Sportcentre in Groningen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een workshop of gastles, neem dan contact met ons op!
Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van workshops en gastlessen die Bao Trieu / Blijd in de loop der jaren heeft uitgevoerd.

Workshop Zelfverdediging voor Bewegingswetenschappen

Op 11 oktober 2018 gaf Bao Trieu een introductie-workshop Zelfverdediging aan 30 studenten Bewegingswetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. De enthousiaste deelnemers schreven een verslag en leverden foto's aan.
Lees meer...

Workshop Wushu voor Tai-jutsu vereniging San Shou

Op 7 oktober 2017 kwamen jeugdleden van Tai-jutsu vereniging San Shou uit Roodeschool naar Bao Trieu Sportcentrum voor een workshop Wushu / Kung Fu. Berry Haan van San Shou schreef een enthousiast verslag.
Lees verslag...

Gasttraining bij Hong Ying Trainingskamp 2017

Van 11 t/m 13 augustus 2017 vond het jaarlijkse trainingskamp van Hong Ying plaats. Earl Blijd verzorgde er een gasttraining. Sander Blok, die voorheen bij Bao Trieu trainde en nu bij Hong Ying, schreef een verslag.
Lees verslag...

Workshop Kung Fu voor Ubbo Emmius

Op 11 januari 2017 volgden een aantal Groninger geschiedenisstudenten van studievereniging Ubbo Emmius een Kung Fu workshop onder leiding van Earl Blijd. Deelnemer Chris Jansen doet hiervan verslag.
Lees meer...

RUG Personeelsdag bij Bao Trieu

Op 7 juli 2016 vond de personeelsdag van de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG plaats. Zo'n 40 medewerkers werden welkom geheten met Chinese thee, kregen verschillende demo's te zien en gingen daarna zelf aan de slag met warming up en verschillende workshops. Lonneke Opsteegh deed mee en schreef een enthousiast verslag.
Lees meer...

Kung Fu bij Kinderspeeldagen in Den Andel

Tijdens de Kinderspeeldagen in Den Andel in augustus 2011 gaf Bao Trieu / Blijd een workshop Kung Fu aan de deelnemende kinderen. Zij leerden werken met vlaggen en waaiers, en gaven tijdens de eindpresentatie een prachtig optreden. Organisator Sandra Dijksterhuis doet verslag.
Lees meer ...

Workhops Kung Fu en Leeuwendans

Bij het Augustinus College in Groningen gaf Bao Trieu / Blijd een drietal workshops in Kung Fu in februari/maart 2011. Twee deelneemsters hebben er een klein verslagje over geschreven. Ook gaf Bao Trieu voor kinderen van groep 2 en groep 4 van basisschool De Regenboog in Bedum een workshop Leeuwendans. Hiervan een aantal foto's.
Lees meer ...

Boksen bij Noorderpoort College

Voor een aantal leerlingen van de opleiding Sports & Wellness van het Noorderpoort College (lokatie Euroborg) organiseerde Bao Trieu / Blijd in 2008 een workshop Sanda/Boksen. Een van de deelnemers vertelt over haar ervaringen.
Lees meer ...

Spreuk BTB