Thaiboksen

tgmt jamestgmt james tekeningOnder de vlag Top Gym Muay Thai kan je bij Bao Trieu ook trainen in Thaiboksen. De lessen van Top Gym Muay Thai worden gegeven door  James Bergtop, die in zijn rijke vechtsportverleden in Suriname en Nederland een schat aan ervaring heeft opgedaan. Op het lesrooster kan je vinden wanneer de lessen worden gegeven.
Hieronder vind je meer informatie over Thaiboksen.

James Bergtop - verrassende vechtsportcarriere

Thaiboks-trainer James Bergtop heeft een rijke achtergrond aan internationale vechtsportervaring. BTB'er Kyra ter Veer sprak uitgebreid met James en schreef voor Bao Trieu Nieuws een artikel over zijn vechtsportcarriere, met een aantal verrassende wendingen.
Lees meer...

Muay Thai o.l.v. James Bergtop

Sinds 2009 geeft James Bergtop bij Bao Trieu les in Muay Thai / Thaiboksen. James is een zeer ervaren vechtsportleraar.
Lees meer ...

Het schaakspel van Ernesto Hoost

Kickbokser en viervoudig winnar van het K-1 kampioenschap Ernesto Hoost vecht al jaren tegen het slechte imago van zijn sport. Brengt zijn lintje (ontvangen in 2008) daar verandering in?
Lees meer ...

Buddha's Lost Children

Phra Khru Bah is een van de meest controversiƫle Boeddhistische monniken van Thailand. Hij was 10 jaar lang succesvol als professioneel Thaibokser, maar is nu volledig toegewijd aan meditatie en een ascetisch leven. Hij zet zich in voor kansarme weeskinderen, en biedt met zijn Golden Horse Temple voor hen een toevluchtsoord.
Lees meer ...

Spreuk BTB