Zumba

zumba logozumba zelsZumba® is een fitnessprogramma dat Latijns-Amerikaanse en internationale muziek combineert met swingende dansbewegingen. Het is leuk, energiek, altijd een feestje. Het biedt een effectieve ‘total body & mind workout’. Danservaring is helemaal niet nodig. 
De Zumbalessen zijn op dinsdag en donderdag van 20.00-21.00 uur en worden gegeven door Els, oftewel ZELS. Neem voor meer info contact op.

ZELS & Zumba Foto's

De Zumba-lessen bij Bao Trieu worden gegeven door Els Blijd-Hoogewys, binnen de Zumba-wereld beter bekend als ZELS. Els geeft Zumba-lessen sinds september 2017, en is helemaal gegrepen door deze manier van work-out. "Elke les voelt als een feestje!"
Ook bij bezoeken aan het buitenland zoekt Els als het even kan Zumba op. Hieronder vind je een aantal mooie foto's van ZELS' Zumba-avonturen. 

Lees meer...

Zumba bij Bao Trieu!

Benodigdheden: Sportkleding die lekker en los zit, waar je lichaam in kan ‘luchten’. Sportschoenen met goede demping, water en handdoekje.

Kosten: Voor Zumba werken we met een strippenkaart:

  • 5 strippen: 20 euro
  • 10 + 1 strippen: 40 euro (bij deze kaart krijg je na 10 gevolgde lessen 1 gratis les)

Meedoen? Lijkt het je leuk om eens mee te doen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan voor een geheel vrijblijvende proefles.

Achtergrond over Zumba

Zumba® is in 2011 opgericht door Beto Perez. Er zijn meer dan 15 miljoen deelnemers per week, in meer dan 200.000 locaties, in meer dan 183 landen.

Wat is de succesformule van dit work-out programma?
Zumba® is plezierig. Na de les lopen deelnemers weg met een glimlach. Het is een niet-competitieve sport, gericht op het proces en niet de uitkomsten; toch doen deelnemers onbewust aan intervaltraining. Daarnaast is de sociale cohesie en -acceptatie binnen Zumba® sterk (Nieri & Hughes, 2016).

Lees meer...

Spreuk BTB