Cursussen

Bao Trieu / Blijd geeft regelmatig cursussen voor opdrachtgevers, bijvoorbeeld scholen. Een cursus wordt in overleg met de opdrachtgever zo ingevuld dat deze optimaal is ingericht voor de cursusdeelnemers. Mogelijke onderwerpen variëren van een kennismakingscursus Kung Fu tot een cursus bokstechnieken of een cursus drakendans, en nog veel meer. Een cursus kan plaatsvinden op uw eigen lokatie of bij Bao Trieu Sportcentre in Groningen. Denkt u erover een cursus door ons te laten verzorgen, neemt u dan contact met ons op!
Een aantal voorbeelden van cursussen die Bao Trieu / Blijd de afgelopen jaren heeft gegeven, vind u hieronder.

St. Michaelschool bij Bao Trieu

In het najaar van 2016 kwamen opnieuw een aantal leerlingen van basisschool St. Michael naar Bao Trieu Sportcentrum voor een introductie Kung Fu. Stijn Bisschop deed mee en doet verslag.
Lees meer...

Boksen / Zelfverdediging voor Kamerlingh Onnes

Leerlingen van het Kamerlingh Onnes College, HAVO 4, konden bij lichamelijke opvoeding kiezen uit een aantal onderwerpen. Een groot aantal leerlingen koos voor een cursus zelfverdediging / boksen bij Bao Trieu. Darlene Sims en Melissa van der Sluit deden mee en schreven een verslag.
Lees meer...

Keuzevak Kung Fu voor St. Michaelschool

Leerlingen van de hoogste klassen van de St. Michaelschool, een basisschool in Groningen, kunnen een aantal keren per jaar een keuze maken uit een aantal keuzevakken, en zich zo verdiepen in iets dat hen interessant lijkt. Bao Trieu verzorgt al een aantal jaren het keuzevak Kung Fu / Wushu, waarbij de kinderen vier vrijdagmiddagen naar Bao Trieu Sportcentrum komen om daar kennis te maken met onze mooie vechtkunst. BTB'er Adoun Sharbat hielp mee en schreef een verslag (met foto's van meneer Ben).
Lees meer...

Introductie KungFu bij Rebound Groningen

In het voorjaar van 2015 heeft Bao Trieu weer een serie van drie introductielessen KungFu gegeven bij Rebound Groningen. Louwrens Dreise van Rebound schreef er de volgende enthousiaste evaluatie over:

Lees meer...

Keuzevak Kung Fu op de Michaelschool

Leerlingen van groep 5 t/m 8 van de Michaelschool (basisschool) in Groningen mogen op vrijdagmiddag uit een aantal keuzevakken kiezen. Vervolgens gaan ze daar 4 vrijdagmiddagen mee aan de gang. In 2011 was Kung Fu / Wushu één van de opties. Eén van de leerlingen vertelt wat ze op de lessen heeft gedaan, en wat ze ervan vond.
Lees meer ...

Wushu op de Theo Tijssenschool

Groep 3 en 4 van basisschool de Theo Tijssenschool in Sappemeer kreeg in 2011 drie vrijdagen Wushu-les van Bao Trieu / Blijd. De kinderen deden enthousiast mee, en konden na afloop zelfstandig een prachtige voorstelling geven. Een docente vertelt hoe ze de lessen en voorstelling heeft ervaren.
Lees meer ...

Weerbaarheidsproject op de Lieflandschool

Voor de W.A. van Lieflandschool in Groningen, school voor zeer moeilijk lerenden (jongeren met een geestelijke beperking), verzorgde Bao Trieu / Blijd in 2011 een Zelfverdedigings/ en Weerbaarheidsproject, bestaande uit 3 lessen. Twee lessen vonden plaats op de van Lieflandschool; daarnaast was er een speciale les bij Bao Trieu. Eén van de BTB-assistenten vertelt hoe ze de cursus ervaren heeft.
Lees meer ...

Spreuk BTB