Crowdfunding voor Henk Meijer

2023 10 henk earlTaekwondo-leraar Henk Meijer stuurde ons onderstaand bericht over de crowdfunding-actie die mensen om hem heen gestart zijn om geld in te zamelen voor een medische behandeling. Een actie die we van harte ondersteunen!

Bao Trieu/Blijd draagt o.a. bij via het evenement Knokken voor Henk Meijer op 5 november 2023 in Winschoten - meer informatie daarover vind je hier.

 

Beste leerlingen en ouders, 

Het is bij velen van jullie wel bekend, maar ik ben zes jaar geleden gediagnosticeerd met de ziekte MS. 

Deze ziekte beperkt mij erg in het dagelijks leven en zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik nog maar beperkt les kan geven op de sportschool. Helaas merk ik het afgelopen jaar een flinke achteruitgang. Het is goed mogelijk dat ik binnen een jaar in een rolstoel beland als ik niks doe. 

Er is geen genezing voor MS, maar wel een stamcelbehandeling in Mexico die de ziekte waarschijnlijk kan stoppen. Dit kost alleen heel veel geld: 75.000 euro. Een groep dierbaren om mij heen is daarom een crowdfunding gestart om te proberen het geld bij elkaar te krijgen. Op deze pagina vind je meer informatie hierover: https://whydonate.com/nl/fundraising/crowdfunding-henk-meijer 

Ik wilde jullie via mail graag persoonlijk informeren over mijn situatie en de crowdfunding, voordat jullie het bijvoorbeeld op Facebook lezen. 

Vanuit de sportschool zijn Suus en Angela bezig om op 15 oktober een sponsorloop te organiseren. Dit in samenwerking met taekwondoscholen KTA en LMA. Jullie ontvangen hier binnenkort meer informatie over. 

Met vriendelijke groet, 

Henk Meijer

Spreuk BTB